Vrijblijvend advies

Volg je met jouw bedrijf op dit moment een cao? Wanneer je net je eerste personeel in dienst neemt, kunnen we ons voorstellen dat dit misschien niet het eerste is waar je aan denkt. Het toepassen van een cao is niet altijd verplicht, maar kan veel voordelen met zich meebrengen. Door een cao toe te passen, voldoe je als bedrijf zeker aan de regels die de vakbond stelt. Dit zorgt ervoor dat jouw medewerkers een eerlijk loon krijgen en voorkomt discussies. Welke cao dan bij jouw bedrijf past? Hierover denkt Verdo Payroll denkt graag met je mee. Samen kijken we welke werkzaamheden jouw bedrijf uitvoert. Zo hoeft het volgen van een cao helemaal niet moeilijk te zijn!

Meest voorkomende CAO’s bij de bedrijven die samenwerken met Verdo Payroll

Verdo is dé personeelspartner voor bedrijven binnen en buiten de regio. Door onze grote kennis van de bouw & infra-, schilders- en agrarische sector, weten bedrijven die actief zijn in deze sectoren ons goed te vinden. Dit is ook te zien aan de soorten cao’s die het meest voorkomen bij Verdo Payroll:

  • Bouw / Afbouw
  • Schilders
  • Hoveniersbedrijven – Agrarisch
  • Dierhouderij – Agrarisch
  • Open Teelten – Agrarisch
  • Groen, Grond en Infra (Voorheen: LEO)
  • Pluimvee verwerkende industrie

Cao wijzigingen en updates

Elk jaar vinden er wijzigingen plaats binnen cao’s. Bijvoorbeeld binnen de bouw: hier worden de lonen vaak in juli verhoogd of wordt de vergoeding voor werkkleding of gereedschap gewijzigd. Verdo Payroll houdt deze wijzigingen goed in de gaten en brengt je op de hoogte wanneer er iets veranderd in de cao die jij toepast binnen jouw bedrijf. Dit bespaart je niet alleen tijd, je weet ook zeker dat jouw bedrijf altijd op de hoogte is van veranderingen! Heb je een vraag over personeelsadministratie of (collectieve) arbeidsovereenkomsten? Mirjam helpt je graag verder: bel naar 06-51708063 of mail naar mirjam@verdopayroll.nl. Tot snel! Benieuwd naar het team van Verdo Payroll? Je ontmoet ze hier.