Vrijblijvend advies

Payroll je bij Verdo, dan betaal een vaste kostprijs per gewerkt uur van de medewerker. Dit bedrag bestaat uit het brutosalaris van de werknemer en de afgesproken factor. De factor is het bedrag wat wij rekenen om alle elementen van jouw personeelskosten af te dekken.

Deze kosten heb jij NIET als je kiest voor Payroll

Als je bij ons payrollt, dan werken we dus met een vaste kostprijs per gewerkt uur van jouw medewerker. In deze kostprijs zit meer dan alleen het brutosalaris, de zogenaamde factor. Door deze factor heb jij geen omkijken meer naar een groot aantal kosten. Bij Verdo Payroll zijn de volgende kosten inbegrepen in de kostprijs van jouw medewerker:

  • Vakantiegeld
  • Vakantiedagen
  • Andere soorten verlof
  • Pensioenspremie
  • Aanvullende verzekeringen (zoals ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid)
  • Kosten arbodienst en verzuimbegeleiding
  • Juridische kosten
  • Afdracht sociale lasten (o.a. WW, WAO, ZW en WIA)
  • Afdrachten sectorspecifieke regelingen.

Kosten payroll vergelijken

Als je aan het oriënteren bent op Payroll snappen we dat je kosten gaat vergelijken. We zijn toch Nederlanders… Vraag je meerdere offertes op? Vraag dan ook welke kosten inbegrepen zijn in je tarief of de factor. Dit verschilt per bedrijf en kan voor vervelende onvoorziene kosten zorgen. 

Omdat Verdo Payroll werkt voor een grote groep ondernemers en werknemers automatiseren we processen, kunnen we zaken voordelig inkopen en onze risico’s beter spreiden opvangen. Daarom zijn wij uiteindelijk goedkoper dan wanneer je zelf dingen moet regelen. 

Jouw loonkosten vs. je payroll-tarief

Om de kosten die je nu hebt te vergelijk met je payroll-tarief is het handig om te weten hoe zo’n bedrag tot stand komt.

De loonkosten die jij je werknemer betaalt: In jouw loonkosten zitten de kosten van het brutosalaris, jouw wettelijke verplichtingen als werkgever, de verzekeringen die je moet betalen en een stukje overige kosten (pensioen, kosten salarisverwerker, etc.)

De prijs die je voor payroll betaalt: In deze prijs zit het bruto-salaris van de werknemer en de afgesproken factor. Deze factor dekt alle elementen van de personeelskosten. 

Jouw payroll tarief

We kunnen online hoogstens een schatting doen van jouw payroll-tarief. We maken liever een persoonlijk voorstel, zodat je precies weet waar je aan toe bent.


Ik wil vrijblijvend mijn persoonlijke payroll-tarief aanvragen

Nee bedankt, ik zoek het zelf uit!