Vrijblijvend advies

Payroll is een constructie waarbij jij alle taken en risico’s die horen bij werkgever zijn, uitbesteed aan 1 partner. Bijvoorbeeld Verdo Payroll. Jouw werknemers komen bij ons op de loonlijst, maar zijn bij jou aan het werk. Jij hoeft alleen de gewerkte uren door te geven. De rest? Dat doen wij. Van het opstellen van de arbeidsovereenkomst tot het betalen van salaris en van begeleiden van verzuim tot het betalen van allerlei verzekeringen. 

Geen gedoe en toch flexibel

Kies je voor Verdo Payroll, dan weet je zeker dat je personeelszaken goed geregeld zijn. Wij bieden jouw werknemers een contract aan. Dit contract heeft dezelfde arbeidsvoorwaarden als van iemand die direct bij jou in dienst is: loonschalen, vakantiegeld, verlof, toeslagen, etc. Dit betekent dat je via Verdo Payroll ook maximaal 3 tijdelijke contracten in 3 jaar tijd mag geven. 

Wil je meer flexibiliteit? Dan is flexibel werk wellicht iets voor jou! Je besteedt alle werkgeverstaken en -risico’s aan ons uit en kunt personeel tot 5,5 jaar flexibel bij ons ‘lenen’. 

Wat is Payroll?

Als je kiest voor Verdo Payroll, dan kies je voor zekerheid. Je legt je personeelsadministratie bij ons neer. Wij zijn juridisch werkgever. Jij bent hierdoor geen tijd en geld meer kwijt aan:

  • Het opstellen en beheren van arbeidscontracten
  • Salarissen uitbetalen
  • Loonstroken maken, versturen en beheren
  • Jaaropgeven maken en beheren
  • CAO-wijzigingen bijhouden en verwerken
  • Ontslagprocedures uitzoeken en volgen
  • Loonheffingen, verzekeringen en premies afdragen
  • Pensioensopbouw
  • Verlof- en verzuimprocedures uitvoeren.

Wat merken mijn werknemers van Verdo Payroll?

Bijna niets, alleen dat ze hun salaris via ons krijgen. Ons team is vanaf de zijlijn betrokken. Het juiste personeel aantrekken, dat doe jij. De kandidaten hebben contact met jou, jij bepaalt het salaris en beoordeelt hun functioneren. Wij zorgen ervoor dat jouw werknemers op tijd hun salaris krijgen. Ook kunnen ze bij ons terecht met vragen over verlof, verzuim, vakantiedagen, pensioen en nog veel meer. 

Wij nemen uw werknemers in dienst. Dit betekent dat we de salarisbetalingen en arbeidsrechtelijke risico’s overnemen. U heeft geen omkijken meer naar personeelsadministratie! 

Ik wil meer weten over Payroll voor mijn bedrijf

Dat is mooi, want wij kunnen je er alles over vertellen. Vul hier je gegevens in en we komen bij je terug voor een vrijblijvend persoonlijk advies.


Ik wil vrijblijvend advies

Nee bedankt, ik zoek het zelf uit!
Urenregistratie

0318-576502

06-51708063

info@verdopayroll.nl