Vrijblijvend advies

Als je kiest voor Verdo Payroll nemen wij het juridisch werkgeverschap van je over. Dat klinkt mooi, maar wat doen we dan precies voor je? Dat vertellen we je graag.

Wij stellen je arbeidsovereenkomsten op

Een belangrijke taak als werkgever waarbij je na moet denken over

  • Het soort contract dat je aanbiedt
  • De cao die wel of niet van toepassing is
  • De op- en aanzegtermijnen die je moet hanteren
  • Het aantal verlofuren die je toekent
  • De regels rondom loondoorbetaling bij ziekte
  • Afspraken over reiskosten, onkostenvergoeding, etc.

Kies je voor Payroll dan hoef jij hier niet over na te denken. Dat doen wij voor je. Meld jij je werknemer bij ons aan? Dan stellen wij de arbeidsovereenkomst op. Dit kan vaak binnen 24 uur! 

Wij verzorgen de wettelijk verplichte ID-check

Als je personeel aanneemt ben je wettelijk verplicht om zijn/haar identiteitsbewijs te checken. Maar is een rijbewijs hiervoor voldoende, waar moet je op letten, hoe lang moet je die kopie bewaren? Allemaal vragen waar jij niet meer over na hoeft te denken. 

Wij doen niet alleen de check, maar zorgen er ook voor dat de gegevens gecontroleerd, bewaard en beveiligd worden zoals het in de wet staat.

Wij houden de contracten in de gaten

Sinds 1 januari 2020 geldt ook voor payrollkrachten dat ze maximaal 3 tijdelijke opeenvolgende contracten in 3 jaar tijd mogen krijgen. Daarna gaan ze, net als medewerkers in eigen dienst, automatisch over naar een contract voor onbepaalde tijd. Voor meer flexibiliteit, tot 5,5 jaar, kun je terecht bij onze tak ‘Flexibel Werk’. 

Wil je een tijdelijk contract verlengen of beëindigen? Dan moet je dat 1 maand voor het contract afloopt laten weten aan de werknemer. Doe je dat niet, dan wordt het contract automatisch verlengd. 

Kies je voor Verdo Payroll dan houden wij je op de hoogte van alle lopende contracten. Loopt een contract bijna af? Dan geven we een seintje. Samen bespreken we wat jij wilt en wat er juridisch gezien mogelijk is.

Wij doen de salarisadministratie

Salarisadministratie: een klus waar veel ondernemers geen zin in hebben en een salarisverwerker voor gebruiken. Als je kiest voor Payroll kun je die kosten besparen. 

Van salarisberekeningen maken tot het verzorgen van jaaropgaves en van het afdragen van sociale lasten tot het bijhouden van verlof: kies je voor Verdo Payroll dan weet je zeker dat jij er geen minuut tijd aan kwijt bent. 

Wij houden de wet- en regelgeving in de gaten

Een van de minst leuke en meest uitdagende dingen van werkgeverschap: alle wet- en regelgeving in de gaten houden. Wij doen dit voor jou. Hoe zit het met vakantiedagen? Wanneer heeft iemand recht op transitievergoeding? Welke regels zijn er rondom ziekte? Wat als… Kies je voor Verdo Payroll dan zorgen wij dat de payrollkracht altijd werkt volgens de geldende wetten en regels. 

Wij doen de verzuimbegeleiding

Mocht een werknemer onverhoopt langdurig ziek worden, dan sta je samen aan het begin van een vaak ingewikkeld, tijdrovend en ingewikkeld traject. Als werkgever ben je verantwoordelijk voor het contact met de bedrijfsarts, het UWV en de zieke werknemer. Hier kan je een arbodienstverlener voor inhuren, maar als je kiest voor Payroll nemen wij dat deels of helemaal van je over. Jij bepaalt. 

Wij handelen uitdiensttredingen af

Ook mensen die weg gaan horen bij werkgeverschap. Kiest een werknemer er zelf voor of wil jij een tijdelijk contract liever niet verlengen? Wij kijken met je mee en adviseren je over de mogelijkheden. We kijken naar herplaatsing en andere oplossingen. Kan dat niet? Dan begeleiden wij de uitdiensttreding van de medewerker. 

Antwoord op al je personeelsvragen

Een lastige situatie met een werknemer, iets waar je nog nooit van had gehoord of een personeelsvraag waar jij echt het antwoord niet op weet? Ook daarmee kun je bij Verdo Payroll terecht. Door alle ondernemers die je voorgingen hebben we al heel wat vragen voorbij zien komen, dus zodra je contact met ons opneemt hebben we een antwoord. Weten we het antwoord niet? Dan gaan we het tot de bodem uitzoeken, zodat we jou een passend advies kunnen geven. Ook voor vragen over je personeelszaken kun je bij ons terecht. 

Wij zijn betrokken bij jouw bedrijf

Als je kiest voor Verdo Payroll, dan kun je rekenen op een betrokken partner. Zowel bij jouw bedrijf als bij jouw werknemers. We gaan altijd voor de beste service en denken graag met je mee! 


Ik wil vrijblijvend persoonlijk advies

Nee bedankt, ik zoek het zelf uit!