Vrijblijvend advies

Payroll is iets voor jou als je zeker wilt weten dat alles goed geregeld is voor jou en je personeel. Als jij je wilt focussen op jouw bedrijf, maar ook zeker wilt weten dat alle werkgeversrisico’s en -taken goed geregeld zijn. 

Waarom Verdo payroll: overzicht

Als je payrollt bij Verdo Werkt betaal je een vaste prijs per gewerkt uur. In dit tarief zit zowel het brutosalaris als een factor verwerkt. Dit geeft jouw een helder beeld van je personeelskosten. Vakantiegeld, verzekeringen, verplichte kosten en pensioenspremie? Allemaal al inbegrepen in onze prijs. Wij zorgen dat jouw personeelszaken tip top in orde zijn! Van een juridisch kloppend arbeidscontract tot begeleiden van verzuim: wij regelen het!

Waarom payroll: zorgeloos werkgeverschap

Als je kiest voor payroll bij Verdo Werkt, dan kun jij werkgever zijn en je toch focussen op je bedrijf. Dit kan, omdat Verdo Payroll:

  • jouw personeelszaken uit handen neemt
  • de werkgeversrisico’s, zoals verzuim, van je overneemt. 
  • inzicht geeft in je personeelskosten in 1 overzichtelijke all-in-factuur. 

Voordelen payroll: dit doen wij voor jou

Je hebt het al kunnen lezen: we nemen jou je personeelsadministratie uit handen. Maar wat doen we dan precies? De voordelen van payroll bij Verdo:

  • Inzicht in je personeelskosten: wij laten je precies zien wat iemand kost. 
  • Niet druk maken om verloning: het salaris van jouw personeel betalen we op tijd.
  • Geen omkijken naar personeelszaken: van het opstellen tot het contract tot verzuimbegeleiding nemen wij het van je over.
  • Tijd & kosten besparen: doordat we voor veel bedrijven actief zijn, kunnen we dingen automatiseren en voordeliger inkopen. 
  • Minder risico’s: die boete bij het niet goed afdragen van loonheffingen of loondoorbetaling van zieke werknemers? Risico’s die wij van je overnemen.
  • Helder antwoord op je vragen: van wet- en regelgeving tot personeelsvragen. Bij ons kun je terecht voor advies over personeelszaken. 

Vrijblijvend persoonlijk advies

Wil je meer weten over payroll voor jouw bedrijf? We denken graag met je mee. Past payroll op dit moment bij jouw bedrijf? Je krijgt van ons altijd een eerlijk advies. Ook als wij niet de juiste oplossing zijn. 

Ik wil graag zo’n eerlijk advies
Ik zoek het allemaal zelf uit.


Ik wil vrijblijvend persoonlijk advies

Nee bedankt, ik regel het zelf