Vrijblijvend advies

Allemaal leuk en aardig, maar wat zijn de voordelen payroll voor jou?! Als je kiest voor Payroll, dan kies je ervoor om al het gedoe wat bij werkgeverschap hoort uit handen te geven. Wij zorgen ervoor dat alle administratieve verplichtingen worden voldaan, nemen risico’s van je over en zorgen dat alle rompslomp goed geregeld wordt. 

Jij blijft de baas

Het belangrijkste van payroll? Jij blijft de baas. Jij blijft verantwoordelijk voor het selecteren en aannemen van je personeel. Wij nemen daarna alle administratieve taken die horen bij het hebben van personeel van je over. In de praktijk merk jij daar niets van.

Payroll is flexibel

Een veelgehoorde vraag: ben ik met payroll nog flexibel? Als ondernemer moet je namelijk steeds slimmer mensen en middelen inzetten om je doelen te halen. Payroll kan je hierbij helpen.

Payroll biedt:

  • Flexibele arbeidscontracten: als payroller kun je flexibele contractvormen gebruiken. Wist je dat een payroll-contract een bijzonder soort uitzendcontract is? Hierdoor kun jij het aantal medewerkers in dienst afstemmen op het werk wat er ligt.
  • Meer financiële rust en zekerheid: als juridisch werkgever nemen we bijna al het werkgeversrisico van je over.
  • Doorbetaling bij ziekteverzuim: jij betaalt alleen voor gemaakte uren. Is een medewerker ziek? Wij zorgen voor de doorbetaling.

Advies over personeelszaken

Als je kiest voor Payroll nemen wij jouw personeelsadministratie van je over. Maar als ondernemer bestaan jouw personeelszaken uit meer dan alleen de administratie. Krijg je een lastige vraag op je bord, gebeurt er iets waarvan je geen kaas hebt gegeten of wil je gewoon dat er iemand even met je meedenkt? Bel, mail of loop even binnen op kantoor. Wij denken met je mee en geven advies. Dankzij de ondernemers die je voor gingen, hebben we op heel veel vragen al een antwoord. Weten we het niet direct? Dan zoeken we het zo snel mogelijk voor je uit. 

Verschil Payroll, uitzendbureau, salarisverwerker en accountant

Welkom in de wondere wereld van dingen uitbesteden. We snappen dat het niet makkelijk is om als ondernemer een stukje van je bedrijfsvoering uit te besteden. Je wilt weten wat iemand voor je doet en hoeveel tijd het je bespaard. We hebben het hieronder voor je op een rijtje gezet. Hoeveel uren ben jij nu kwijt die je liever ergens anders aan besteed?

  Verdo Payroll Uitzendbureau Salarisverwerker Accountant
Werving & Selectie x
(Proforma) Salarisberekeningen x x x x
Opstellen contracten x x    
Contractverlengingen x x    
Afdragen sociale lasten x x x x
Salaris betalen x x    
Registreren verlof x x    
Begeleiden verzuim zieke werknemers x x    
Contact Arbodienst en UWV bij ziekte x x    
Re-integratie en poortwachter- trajecten begeleiden x x    
Afhandelen uitdienstmelding x x    
Bijhouden cao’s en wet- & regelgeving x x    
Uitzoeken juridische vraagstukken x x    
Aansprakelijk als juridisch werkgever x x    
Tijd die jij per maand bespaard: 17 uur 17 uur* 2 uur 2 uur

* Je bespaart in tijd hetzelfde, maar een uitzendbureau is meestal tot 20% duurder.

Jouw voordelen Payroll berekenen

We kunnen heel veel, maar we kunnen niet in jouw bedrijf kijken. Wat payroll voor jou kost, welke voordelen het voor jou heeft of wat de beste constructie is: daar geven we je graag vrijblijvend advies over. Ook als blijkt dat payroll nu niet de juiste oplossing is. 


Ik wil vrijblijvend persoonlijk advies

Nee bedankt. Ik regel alles zelf