Vrijblijvend advies

Ben je als werknemer in dienst bij Verdo Payroll? Dan is het belangrijk dat je elke week doorgeeft hoeveel uren je hebt gewerkt. De urenregistratie is heel simpel: via E-uur (het urenregistratieprogramma van Verdo Payroll) vul je in hoeveel uren je elke dag hebt gemaakt. Alles ingevuld? Klik op akkoord. Wij ontvangen jouw uren, zo kunnen we je loon overmaken!

Urenregistratie via E-uur: alles op één platform

Via E-uur kun je niet alleen je uren invullen: wij zorgen ook dat alle contracten, loonstroken en andere belangrijke documenten terug te vinden zijn op het platform. Zo heb je als werkgever én als medewerker alle belangrijke informatie op één plek staan. Wat ook handig is: E-uur is te bereiken via het internet én als app. Zo kun je als medewerker altijd je urenbriefjes invullen en als werkgever overal de urenbriefjes goedkeuren.

Hoe werkt het?

Allereerst: bedankt voor het vertrouwen! Bij vragen staan we zo snel mogelijk voor je klaar. Bij een eerste inlog is het belangrijk om de volgende stappen te volgen:

  1. Zodra je bij ons op de loonlijst komt, ontvang je een mail op het doorgegeven e-mail adres. Klik op de link in de e-mail en maak een eigen wachtwoord aan voor jouw account.
  2. Log in bij E-uur (app of webversie) met jouw e-mail adres en wachtwoord.
  3. De app wijst voor zich, bij het dashboard kun je jouw uren invullen en andere belangrijke documenten vinden.
  4. Hulp nodig? Klik op ‘Help’.

Heb je een vraag en kom je er via de handleiding niet uit? Wij staan voor je klaar! Bel naar 0318-576502 of mail naar mirjam@verdopayroll.nl. Gelijk een goede start maken? Maak een afspraak voor uitleg van E-uur op locatie.


Inloggen bij E-uur

Of neem contact op met Mirjam