Vrijblijvend advies

Mirjam Blankestijn

Accountmanager
Mirjam@verdopayroll.nl
06 – 51 70 80 63

“Niet lullen maar poetsen.” Daar ben ik mee opgegroeid en dat zit er tot op heden nog in. Van origine kom ik uit Veenendaal, maar ik woon al een tijdje in Renswoude. Hierdoor kan ik lopend naar mijn werkplek op de Payroll afdeling! Eenmaal achter mijn bureau zorg ik dat de beloning en administratie van alle Payroll klanten en medewerkers elke week netjes in orde is en dat zij netjes en snel antwoord krijgen op hun vragen.

Danielle van Lambalgen

Marketing en Communicatie
Danielle@verdowerkt.nl 
06-18945295

“Geluk begint pas als je het met anderen kunt delen”. Binnen de marketing hou ik me graag met verschillende onderwerpen bezig: teksten schrijven, creatieve uitingen op social media en offline communicatie.. noem het maar op. Door altijd in de regio te hebben gewoond weet ik onze klanten op de juiste manier te bereiken!

Colinda Vlastuin

Junior SEO specialist

Marketing@verdowerkt.nl 

0318-576502

“Zoekt en gij zult vinden.” Als junior SEO specialist zorg ik ervoor dat Verdo Payroll zo goed mogelijk gevonden wordt door werkgevers in en rondom het mooie Renswouw. Door de website elke dag weer een beetje beter te laten worden helpen we Verdo Payroll steeds meer te groeien!

Tom de Vries

Online Marketing – SEO / SEA

Marketing@verdowerkt.nl

0318 – 576 502

Zoals de oude Hawaiianen altijd zeiden: Je zorgen maken is de verkeerde kant op fantaseren. Ik ben gek op cijfertjes en zorg ervoor dat je onze website goed kan vinden. Als echte ‘Renswoudenaar’ spreek ik de taal van onze klanten waardoor ik de juiste middelen weet in te zetten. Zo behalen we het beste resultaat!

Pieter van Uhm

Frontend Developer – Website

Marketing@verdowerkt.nl

0318 – 576 502

Ik heb passie voor web development en streef er altijd naar om snelle, mooie, duidelijke en conversie gerichte webapplicaties te bouwen, daar haal ik mijn energie uit. “Een website is als een grap, als je het moet uitleggen, is het niet goed.”

Daniël Vos

Backend Developer – Website
Marketing@verdowerkt.nl
0318 – 576 502

Sadé Randewijk

Financiën
Info@verdowerkt-renswoude.nl
0318 – 576 502

Erik van Donselaar

Eigenaar

info@verdopayroll.nl

0318 – 576 502

“Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden.” Ik hou van ondernemen. Van teamwerk, positieve energie en hard werken.  Niet alleen voor onszelf maar zeker ook voor onze klanten en sollicitanten. Dit om samen verder te groeien en elke dag net dat beetje beter te zijn. Groei jij mee?

Sven Hardeman

Mede-eigenaar

Sven@verdowerkt.nl

0318 – 576 502

Zoals Michael Jordan zegt: “Talent wint wedstrijden, teamwork wint kampioenschappen”. Dit is een van de titels van ons bedrijf. In 2014 ben ik bij Verdo gekomen met als doel: Verdo uitbreiden en nog sterker op de kaart zetten. Inmiddels hebben we een kei sterk team aan collega’s zodat we dagelijks vol gas kunnen gaan. Altijd op zoek naar kansen, uitdagingen en verbeteringen!