Vrijblijvend advies

Als ondernemer wilt u zich richten op dat wat u drijft: ondernemen. De salarisadministratie kost alleen vaak heel veel tijd. U moet constant up to date blijven van veranderingen in de wet en er ook voor zorgen dat uw personeel op tijd uitbetaald krijgt. Verdo Payroll neemt graag de gehele salarisadministratie van u over, zodat u zich bezig kunt houden met dingen waar u energie van krijgt.

Geen omkijken naar administratieve rompslomp

Er verandert in principe weinig, want uw mensen blijven gewoon in dienst. Wij nemen alleen de complete salarisadministratie van u over. Hoe werkt onze payrolldienst? U schrijft uw medewerker in, uw medewerker maakt uren, uw medewerker of uzelf vult de uren in, wij factureren de gemaakte uren, wij betalen uw medewerker uit, uw medewerker ontvangt van ons de loonstrook, u betaalt de factuur. Met andere woorden, u heeft geen omkijken naar de administratieve rompslomp. Dat regelen wij allemaal voor u.

Waarom uw salarisadministratie uitbesteden?

  • Gericht advies
  • Wij verwerken alles digitaal
  • U bespaart zeeën van tijd
  • U heeft meer tijd om te ondernemen

Wij ontzorgen u van a tot z

Verdo Payroll ontzorgt u van a tot z. Wij zorgen altijd voor een gestroomlijnde verwerking van de verloningen. U hoeft zich als ondernemer alleen maar te richten op het gene waar u energie van krijgt: ondernemen! Verdo Payroll is pro-actief, flexibel, persoonlijk, laagdrempelig, professioneel en deskundig. Een betrouwbare partner in de provincie Utrecht, waar u altijd op kunt rekenen. U staat op een keerpunt, wij in de startblokken! Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij staan altijd voor u klaar! Van salarisadministratie tot contract- en debiteurenbeheer.