Vrijblijvend advies

Bij Verdo Payroll staan we voor je klaar om je personeelsbeheer uit handen te nemen. Dit doen we al sinds 2009 met veel plezier. We helpen ondernemers bij hun administratie en andere activiteiten waar jij als ondernemer niet op zit te wachten. Wij nemen jouw volledige salarisadministratie en contractbeheer over. De ondernemer blijft wel zelf in de lead op het gebied van werving en selectie, salarisafspraken en het functioneren van de medewerker. Veel ondernemers in Scherpenzeel kiezen dan ook voor de payrolldiensten van Verdo Payroll.

Ondernemer in Scherpenzeel

Ben je een ondernemer in Scherpenzeel? Wij doen je een passende aanbieding. Als samenwerkingspartner gaan wij naast je staan en denken graag met jou en jouw business mee. Wij zorgen voor een professionele afhandeling van de salarisadministratie. Daar kun je op rekenen. Wij communiceren helder en laagdrempelig. Dat vinden wij wel zo persoonlijk.

Voordelen van payroll in Scherpenzeel

Als je kiest voor payroll nemen wij al jou personeelsadministratie van je over. Naast dit staan we ook voor je klaar om vragen te beantwoorden waar jij als ondernemer tegenaan loopt. Doordat vele ondernemers je voor gingen, hebben we op veel vragen al een antwoord. Hebben we het antwoord niet direct? Dan gaan we voor je aan de slag om het antwoord zo snel mogelijk te vinden. Bel, mail of loop ons kantoor binnen voor advies. Bij Verdo Payroll helpen we je graag!

Een vast bedrag voor uw payroll in Scherpenzeel

Niks zo vervelend als onverwachte kosten achteraf: dat vinden wij ook! Daarom krijgt u daar bij Verdo Payroll dus niet mee te maken. U betaalt bij ons altijd een vast bedrag per gewerkt uur van uw medewerker. Dit is het brutosalaris wat we uitbetalen vermenigvuldigd met een afgesproken factor. In deze factor zitten alle kosten verwerkt om de personeelskosten af te dekken. Benieuwd naar uw persoonlijke payroll tarief? We maken graag een passend prijsvoorstel voor u. Hiervoor gaan we graag in gesprek en geven u een persoonlijk advies over wat het beste past bij u en uw bedrijf. Meer weten? Neem vandaag nog contact op!


Ik wil vrijblijvend persoonlijk advies

Nee bedankt. Ik regel alles zelf.