Vrijblijvend advies

Jouw personeelszaken gewoon goed geregeld

Voor je jouw personeelsadministratie uitbesteedt, wil je weten met wie je in zee gaat. We vertellen je hier graag meer over ons bedrijf, maar voor een compleet beeld gaan we het liefst met je in gesprek. Niet alleen om een goed beeld van elkaar te krijgen, maar ook om zeker te zijn dat payroll voor jou nu best passende oplossing is. Als dit zo is, krijg je van ons een vrijblijvend voorstel waar je rustig over na kunt denken. Is dit niet zo? Dan denken we met je mee over wat wel de juiste oplossing is.

Verdo Payroll
Wij zijn Verdo Payroll, onderdeel van Verdo Werkt. Als bedrijf zijn we al meer dan 10 jaar actief in de werving- en selectiebranche. Elk jaar groeien we door en daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op.

Als wij jouw personeelsadministratie doen, dan hoef je niet eindeloos in een wachtrij. Vergeet het ‘toets 16 codes in en druk op #’. Je krijgt direct een van ons aan de telefoon en bent altijd welkom op ons kantoor in Renswoude. Open, eerlijk en laagdrempelig: zo communiceren wij.

Dat je een stukje van jouw bedrijf bij ons durft te leggen, vinden we bijzonder. Daarom nemen we de tijd voor jou en onze andere klanten. Ook voor vragen die niet over de personeelsadministratie gaan. Heb je een nieuwe situatie op het gebied van personeelszaken en kom je er zelf niet uit? Bel, mail of kom langs en we denken met je mee. Zo kun jij je richten op de groei van je bedrijf zonder zorgen over je personeelszaken.

Verdo Werkt
Verdo Payroll is onderdeel van Verdo Werkt. In het hele bedrijf staat het woord ‘aanpakken’ centraal Op zijn Hollands gezegd: ‘niet lullen, maar poetsen’. Zo helpen wij al sinds 2009 mensen die werk zoeken en mensen die werk hebben elkaar te vinden. Wij helpen mensen en bedrijven groeien, door te gaan voor de juiste match. We kijken verder dan de korte termijn, maar denken mee met onze opdrachtgevers en kandidaten. Wat is nodig om ook over 10 jaar nog te bestaan of plezier te hebben in je baan? Van werk waar je je bed voor uitkomt tot een werknemer die jouw bedrijf verder helpt groeien: Verdo Werkt!

Kernwaarden


Verdo werkt vanuit drie kernwaarden. Onze kernwaarden staan voor alles wat wij belangrijk vinden en waar we in geloven.

Persoonlijk

Wij zijn betrokken bij onze medewerkers, opdrachtgevers en bij elkaar als collega’s. We zijn ervan overtuigd dat persoonlijk contact de basis is voor een langdurige en succesvolle samenwerking.

Laagdrempelig

Even snel contact met ons opnemen? Geen probleem. Wij zijn bereikbaar en flexibel voor zowel werkgever als werknemer, gedurende het hele traject.

Proactief

We zijn een gedreven team en houden van aanpakken. Zoals onze naam al zegt: Verdo Werkt. Niet afwachten, maar doen.

Wij werken voor:

Erik van Donselaar

Eigenaar
Erik@verdowerkt.nl
0318-576502

Sven Hardeman

Mede-eigenaar
Sven@verdopayroll.nl
0318-576502

Steffi van Kessel

Accountmanager
Steffi@verdopayroll.nl
0318-576502

Urenregistratie

0318-576502

06-51708063

info@verdopayroll.nl