Vrijblijvend advies

Jouw personeelszaken gewoon goed geregeld

Over Verdo Payroll

Wij zijn Verdo Payroll  en helpen ondernemers groeien. Ondernemers die ooit begonnen als zzp’er – maar het te druk kregen. Ze hadden personeel nodig, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Bij Verdo Payroll nemen wij deze ondernemers hun personeelsbeheer uit handen: vanaf het opstellen van een juridisch kloppend arbeidscontract tot vragen over personeelszaken. Wij regen alles rondom personeelszaken, zodat ondernemers zich kunnen richten op de dingen die ze wel leuk vinden.

Wat doet Verdo Payroll voor jou?

Heel kort: wij nemen alle taken en risico’s die horen bij het werkgever-zijn over van onze klanten. Jouw medewerker komt bij ons op de loonlijst, maar hij werkt bij jou. Het enige wat jij doet is de juiste werknemer werven en de gewerkte uren aan ons doorgeven. Appeltje eitje toch?  Naast gemak, kies je ook voor een stukje zekerheid. Jouw personeelsadministratie ligt namelijk bij ons. Als juridisch werkgever zorgen wij dus voor:

  • Het opstellen en beheren van arbeidscontracten
  • Salarissen uitbetalen
  • Loonstroken maken, versturen en beheren
  • Jaaropgeven maken en beheren
  • CAO-wijzigingen bijhouden en verwerken
  • Ontslagprocedures uitzoeken en volgen
  • Loonheffingen, verzekeringen en premies afdragen
  • Pensioensopbouw
  • Verlof- en verzuimprocedures uitvoeren.

Hier krijg je gelijk iemand aan de lijn

Als jij jouw personeelsbeheer bij ons neerlegt, dan houden we persoonlijk contact. Je hebt een vast contactpersoon, waarmee je makkelijk kunt communiceren. Geen ‘toets 1 en druk op #’ – maar gewoon een van ons aan de telefoon. We nemen de tijd voor jou en onze andere klanten. Ook als je vragen niet over personeelsbeheer gaan. We helpen je verder. Heb je een nieuwe situatie op het gebied van personeelszaken en kom je er zelf niet uit? Bel, mail of kom langs en we denken met je mee. Zo kun jij je richten op de groei van je bedrijf zonder zorgen over je personeelszaken.

Verdo Payroll en Verdo Werkt.

Verdo Payroll is onderdeel van Verdo Werkt. Aanpakken. Op zijn Hollands gezegd: ‘niet lullen, maar poetsen’. Dat staat in onze hele organisatie centraal. Zo helpen wij al sinds 2009 mensen die werk zoeken en mensen die werk hebben elkaar te vinden. Wij helpen mensen en bedrijven groeien, door te gaan voor de juiste match. We kijken verder dan de korte termijn, maar denken mee. Wat is nodig om op lange termijn succesvol te zijn? Van een passende baan tot een trouwe werknemer: wij helpen je verder!

 

Kernwaarden


Bij Verdo werken we vanuit onze kernwaarden. Deze staan voor de dingen die we belangrijk vinden, waar we voor staan, waar we in geloven. Dit is Verdo Payroll.

Persoonlijk contact

Wij vinden het belangrijk om persoonlijk contact te hebben. Met onze opdrachtgevers en onze werknemers. We zijn betrokken, omdat we geloven dat dit de basis van ons succes is.

Laagdrempelig

Even snel contact opnemen, binnenlopen voor een vraag of samen doornemen hoe het nu gaat. Bij ons heb je een vast aanspreekpunt dat volledig op de hoogte is van jouw bedrijf. Hierdoor kunnen we snel schakelen en met je meedenken. Ook intern hebben we korte lijntjes, waardoor ons hele team als 1 man achter je staat.

Online specialist

We geloven in online. Daarom lopen we in onze branche voorop in het implemteren van de online wereld in onze werving- en selectieprocedures.

Altijd eerlijk advies

Onze accountmanagers zijn specialist op hun gebied. Ze kennen de markt en de jongens in ons dossier. Ook vinden we het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van alle wet- en regelgeving. zo kunnen we jou altijd voorzien van een passend en eerlijk advies.

Wij werken voor:

Steffi van Kessel

Accountmanager
Steffi@verdopayroll.nl
06 – 51 70 80 63

Danielle van Lambalgen

Marketing en Communicatie
Marketing@verdowerkt.nl
0318 – 576 502

Tom de Vries

Online Marketing – SEO / SEA

0318 – 576 502

Pieter van Uhm

Frontend Developer – Website

0318 – 576 502

Jolien van Beek

Grafisch Vormgeefster

0318 – 576 502

Erik van Donselaar

Eigenaar
 
0318 – 576 502

Sven Hardeman

Mede-eigenaar
 
0318 – 576 502

Urenregistratie

0318-576502

06-51708063

info@verdopayroll.nl