Hoe werkt Payroll?

1

U schrijft uw medewerker in

U kunt uw medewerker online inschrijven via ons inschrijfformulier. Na het invullen en verzenden van het formulier zullen wij u de arbeidsovereenkomst opsturen. Dit regelen we snel en goed.

2

Uw medewerker maakt uren

Tijd voor arbeid. Aangezien u nog steeds de leiding heeft, bepaalt u welke werkzaamheden uw medewerker uitvoert. Ook maakt u afspraken over het salaris, het werkrooster en de verwachtingen.

3

Uw medewerker of uzelf vult de uren in

Via ons online-urensysteem is het eenvoudig om de gewerkte uren door te geven. Dit kunt u zelf doen of laten doen door uw medewerker. U ontvangt de inloggegevens na de inschrijving.

4

Wij factureren de gemaakte uren

Wanneer u de gedeclareerde uren goedkeurt, verwerken wij deze in een factuur. Dit gebeurt altijd op een vast moment. U ontvangt de factuur per mail.

5

Wij betalen uw medewerker uit

Wanneer uw medewerker precies wordt uitbetaald, is afhankelijk van de verloningsperiode. Dit kan wekelijks zijn of per periode. Samen met u kijken we welke manier het beste past bij uw onderneming.

6

Uw medewerker ontvangt de loonstrook

Zodra de uren betaald zijn, sturen wij de loonstrook op naar uw medewerker. De loonstroken zijn daarnaast duidelijk terug te vinden in ons online-urensysteem.

7

U betaalt de factuur

Na het ontvangen van de factuur wordt het bedrag binnen vijf (werk)dagen geïncasseerd via de automatische incasso. U heeft hier geen omkijken meer naar.

Besparen met Payrolling