Vrijblijvend advies


Er zitten veel voordelen aan het uitbesteden van payrolling. Je staat achteraf nooit voor verrassingen op financieel gebied en je hebt meer tijd om je te focussen op je eigen bedrijf. Bij Verdo Payroll helpen we je graag met persoonlijke aandacht, duidelijke communicatie en korte lijnen. Zo zorgen wij voor resultaten waar jouw bedrijf op de lange termijn ook iets aan heeft. We vertellen je graag meer over de voordelen van Verdo Payroll.

Wat is Verdo Payroll?

Het uitbesteden van de payroll is voor ieder bedrijf met personeel interessant. Deze werkzaamheden uitbesteden is meer dan alleen het uitbesteden van jouw salarisadministratie. Bij alleen het uitbesteden van salarisadministratie, blijf jij namelijk nog gewoon juridisch werkgever. Dit is bij payroll niet het geval. Een payrollbedrijf neemt alle arbeidsrechtelijke risico’s over en is daarmee verantwoordelijk voor de arbeidsovereenkomsten, loondoorbetalingen, ontslagprocedures en salarisadministratie. Kortom, het uitbesteden van payroll is zeker interessant voor jonge bedrijven.

Voordelen voor jou als jong bedrijf

Geen enkel onderwerp op het gebied van personeelsadministratie is bij ons vreemd. Hierdoor heeft Verdo een uitgebreid netwerk aan opdrachtgevers en kandidaten. Wanneer je payroll uitbesteed, blijf je als werkgever wel verantwoordelijk voor het aannemen van werkgevers, de hoogte van salarissen en andere taken. Verder hoef jij je niet druk te maken over verzekeringen, ziekte, juridische zaken en alles rondom feestdagen en vrije dagen.

Verschillende opties die bij jou passen

Bij ons kun je kiezen voor verschillende opties. Zo is er een tariefstelling voor variabele uren en voor vaste uren. Ben jij een jong bedrijf en heb jij bijvoorbeeld veel weekendhulp in dienst? Dan kunnen wij van Verdo Payroll ook veel voor jou betekenen! Met een tariefstelling voor variabele uren, worden alleen de gewerkte uren gefactureerd. Ook kan je ervoor kiezen om je personeel per week of per maand uit te betalen. Bekijk hieronder welke tarieven je kan hanteren voor  jouw weekendhulp:

Leeftijd             Uurloon            Tarief per uur
15                        € 3,50                    € 6,41
16                        € 4,00                   € 7,32
17                         € 5,00                   € 9,15
18                        € 6,00                   € 10,98
19                        € 7,00                   € 12,81
20                       € 8,00                   € 14,64
21 en ouder       € 10,00                 € 18,30

 

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons op. Mail naar info@verdopayroll.nl of bel naar Mirjam: 06 51 70 80 63. Wil je meer weten over Verdo Payroll? Kijk dan eens verder op de website.