Vrijblijvend advies


Binnenkort gaat het vakantieseizoen weer beginnen. Vaak als de examens achter de rug zijn en de laatste schoolweken zijn begonnen, dan willen veel scholieren en studenten een vakantiebaan. De vakantieperiode is niet voor iedereen een reden om stil te zitten. Veel ondernemers hebben vooral in deze periode behoefte aan extra mensen. We vertellen je graag wat de voordelen zijn van vakantiewerkers inhuren met payroll.

Tijdelijke vakantiekrachten

Met vakantiewerkers of vakantiekrachten wordt in de meeste cao’s bedoeld: scholieren en studenten die in de vakantieperioden tijdelijk werk doen. Vakantiewerkers zijn zowel minderjarig als meerderjarig. Maar voor vakantiewerkers onder de 18 jaar gelden wel strengere regels. Bepaalde werkzaamheden mogen niet door een minderjarige worden uitgevoerd. Voor vakantiekrachten van 18 jaar en ouder gelden de normale regels.

Geen gedoe en legaal inhuren?

Wil je als werkgever geen gedoe met het inhuren van vakantiewerkers? Als je er voor kiest om zelf je vakantiewerkers uit te betalen, dan krijg je ook te maken met alle administratieve zaken. Wij begrijpen dat je daar niet echt op zit te wachten en tegelijkertijd wel op een legale manier je vakantiewerkers aan het werk wilt houden. Dan is Verdo Payroll de ideale oplossing! Door je vakantiewerkers op de payroll te zetten, hoef jij je geen zorgen te maken over administratieve zaken. Zo kan jij je als werkgever richten op het vele werk en het aansturen van je personeel, dan regelen wij de rest voor je.

Vakantiewerkers via een uitzendbureau

Wij nemen alle administratieve rompslomp uit handen. Je hoeft je niet meer druk te maken over het opstellen van arbeidscontracten, loonadministratie, verzuimbegeleiding en andere zaken. Daarnaast zou je ook je personeelszaken kunnen uitbesteden aan een uitzendbureau. Payroll en uitzenden is natuurlijk niet hetzelfde en er zijn zeker verschillen. Met Verdo Werkt is het heel makkelijk om aan vakantiewerkers te komen. Zo hoef je zelf geen extra personeel te zoeken en wordt alles voor je gedaan.

Twijfel je nog over de voordelen om vakantiewerkers in te huren met payroll? Neem dan contact op met Mirjam. Ze vertelt je er graag meer over!