Vrijblijvend advies


Payrolling levert bedrijven, organisaties en werknemers veel flexibiliteit, met als resultaat dat je bedrijf sneller kan groeien. Payroll heeft al vaak bewezen van grote waarde te zijn. Waarom? Weinig risico’s op het gebied van ziekte, de administratieve lasten vallen voor een groot deel weg en werknemers kunnen ten allen tijde terecht bij ons als payroll-organisatie voor vragen en advies. Kortom: een perfecte driehoeksverhouding!

Samenwerking

Wij werken graag samen met je aan een gestroomlijnde organisatie van uw personeelsadministratie, met als belangrijkste uitgangspunt dat jouw medewerkers tevreden zijn en zich gewaardeerd voelen.

Juridisch werkgever

Op papier worden wij werkgever van je medewerkers. Jouw risico’s blijven hiermee zo laag mogelijk. Is je werknemer ziek? Dan betalen wij. Daarnaast verzorgen we het pensioen en regelen we alle verzekeringen. Naast alle praktische zaken zorgen we voor heldere en persoonlijke communicatie met je medewerkers en geven we met plezier advies.

Wat is jouw rol als je gebruik maakt van payroll?

Uw belangrijkste taak is zorgen voor een goede werving en selectie van kwalitatieve en betrouwbare arbeidskrachten. Je geeft leiding op de werkvloer en zorgt ervoor dat je samen met jouw medewerkers kunt doen waar je goed in bent: ondernemen!