Vrijblijvend advies


Diensten van goede kwaliteit aanbieden door op de hoogte te zijn van relevante wet- en regelgeving, dat is waar Verdo Payroll naar streeft. Om dit te waarborgen is het soms nodig om cursussen te volgen en examens af te leggen. Ook in het afgelopen jaar hebben we ons daar mee bezig gehouden. In juli 2020 heeft Steffi een SEU examen afgelegd en dat was niet zonder resultaat. Met een acht als cijfer kunnen we met trots zeggen dat Steffi haar SEU diploma heeft gehaald!

Wat is een SEU diploma?

Het SEU exameninstituut verzorgt examens en certificaten voor verschillende professionals binnen de uitzendbranche. Om het SEU diploma te behalen worden deelnemers tijdens het examen getoetst op verschillende onderwerpen: kennis van de organisatie van de flexbranche, relevante wet- en regelgeving, arbeidsvoorwaarden, gedragsregels en bepalingen op het gebied van aansprakelijkheid, de CAO en sociale zekerheid. Waarom het getoetst wordt? Om de kwaliteit van uitzendbureaus te waarborgen en om risico’s zoveel mogelijk te beperken. Een SEU diploma is dus veel waard!

Verdo Payroll gaat voor kwaliteit

Door het behalen van het SEU diploma kunnen we bij Verdo Payroll nu met zekerheid zeggen dat we u kunnen helpen met diensten van goede kwaliteit. Hoewel relevante wet- en regelgeving altijd bekend is bij onze medewerkers, is een SEU examen altijd een goede opfrisser om er zeker van te zijn dat we u goed kunnen helpen.

Verdo Payroll zorgt ervoor dat payrollkrachten zonder zorgen én zonder iets tekort te komen aan de slag kunnen gaan bij een nieuwe werkgever. Wilt u meer weten over contracten, voorwaarden of uitbetaling? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Mail naar info@verdopayroll.nl of bel naar Mirjam: 06 51 70 80 63. Wil je meer weten over Verdo Payroll? Kijk dan eens verder op de website.