Vrijblijvend advies


Steeds meer organisaties maken dankbaar gebruik van onze payrolldiensten. Toch zijn er ook nog veel ondernemers die niet precies weten wat de voordelen zijn van payrolling en hoe het precies werkt. Daar hebben we wat op gevonden; we geven het woord aan onze klanten! Zij spreken uit eigen ervaring en kunnen als geen ander vertellen hoe zij payrolling ervaren.

Van den Top Tuinhout

Van den Top Tuinhout uit Barneveld (www.vandentop.nl) is dé specialist in tuinhout en maakt al ruim 4 jaar gebruik van onze payrolldiensten. Het bedrijf telt op dit moment 17 medewerkers en levert in het hele land. Van den Top onderscheidt zich door haar enorme productkennis, waardoor klanten optimaal van advies worden voorzien. We zochten Arie Meinema (bedrijfsleider) op in Barneveld en vroegen hem naar zijn ervaringen met Verdo Payroll.

”Verdo Payroll heeft aan een half woord genoeg”

Arie Meinema: ”Ongeveer vier jaar geleden klopten wij aan bij Erik van Donselaar en is Verdo Payroll begonnen met het verzorgen van onze personeelsadministratie. Flexibiliteit en snelheid vinden wij erg belangrijk. Bij Verdo Payroll zit dat wel goed. De lonen van onze medewerkers komen altijd op tijd, daar hoeven we niet naar om te kijken. Contracten worden binnen no-time opgemaakt en er wordt proactief meegedacht. Ook kunnen we altijd vragen om advies, bijvoorbeeld bij juridische zaken. Dit is vaak ingewikkeld en het kost veel tijd. Verdo Payroll neemt deze zorgen uit handen en heeft veel kennis in huis.”

Tot slot vroegen we Arie of hij ons zou aanbevelen bij collega-ondernemers. Arie: ”Jazeker! Het snelle en vooral persoonlijke contact is bijzonder goed. Verdo Payroll is duidelijk in haar communicatie en reageert altijd binnen een dag en vaak nog sneller. Verdo kent al onze medewerkers bij naam en is goed op de hoogte van alle persoonlijke situaties, dat werkt erg prettig!”