Vrijblijvend advies


Succesverhalen, die zie je over het algemeen alleen op de website bij Verdo Werkt toch? Klopt! Toch wilden we je dit bijzondere verhaal van Gijs, waarin Verdo Werkt en Payroll allebei betrokken zijn geweest, niet onthouden. Lees hier het succesverhaal van Gijs.

Sollicitatie met behulp van een jobcoach

Gijs kwam in 2019 met behulp van een jobcoach bij ons terecht. Op dit moment zat Gijs niet in de meest makkelijke situatie: nadat hij drie maanden in een PI had gezeten, was hij vanuit een afkickkliniek bezig met het heropbouwen van zijn persoonlijke leven en zijn carrière. Op dit moment solliciteerde Gijs bij Verdo Werkt, waar hij na een sollicitatiegesprek met Nick aan de slag kon gaan als Assistent Hovenier bij VIC Landscaping.

Het succesverhaal van Gijs: “Thaise tuinen bouwen is het leukste om te doen!”

Op dit moment is Gijs 32 uur per week bezig bij VIC Landscaping. Hij is dan vooral bezig met het opbouwen van steigers, het straten van parken en tuinen, het aanleggen van gazon en het maken van verschillende timmerwerken. Gijs: “VIC Landscaping doet niet alleen standaard projecten, zoals het aanleggen van parken, zij hebben ook veel opdrachtgevers die graag iets kunstigs willen. Zo moesten we pas een keer een bak maken voor vogels op het water of bij een kunstproject de aankleding verzorgen. Het leukste vind ik het aanleggen van bijzondere tuinen bij particulieren. Pas hebben we bij een klant een ‘Thaise tuin’ aangelegd. Dat project is echt heel mooi geworden en vond ik erg leuk om te doen.”

Lekker door blijven gaan met mooie projecten

Hoewel Gijs in 2019 begon bij Verdo Werkt, werd hij later overgenomen op de loonlijst van Verdo Payroll. Doordat Verdo Payroll de tijdelijke contracten van Gijs verzorgde, werd proactief in de gaten gehouden of alles goed geregeld was op het gebied van wetgeving en re-integratie. Daarnaast werd het werkgeversrisico verdeeld tussen Verdo Payroll en VIC Landscaping, waardoor het voor VIC Landscaping makkelijker was voor VIC Landscaping om iemand aan te nemen met afstand tot de arbeidsmarkt. Gijs zit helemaal op zijn plek en gaat voorlopig nog lekker zo door bij VIC Landscaping. Verdo Payroll staat klaar met vragen op het gebied van arbeidsovereenkomsten, wetgeving en cao’s.

Kunnen wij jouw bedrijf ontzorgen door juridisch werkgever te zijn voor jouw (tijdelijke) medewerkers? Neem contact op met Mirjam! Bel naar 06-51708063 of mail naar mirjam@verdopayroll.nl. We geven graag vrijblijvend advies!