Vrijblijvend advies


De urenregistratie: het wordt voor vele bedrijven gezien als een wekelijks terugkomende, verplichte klus die veel tijd in beslag neemt. Toch is het registreren van uren een belangrijke klus die niet vergeten mag worden. Wat nu als wij je vertellen dat dit een stuk makkelijker kan? In de volgende blog vertellen wij je graag meer over de mogelijkheden voor de registratie van de uren! Je leest de volledige blog hier:

De wekelijkse urenregistratie kan handiger!

Hoe zorg je ervoor dat jouw medewerkers de uren goed kunnen doorgeven? Leveren jouw medewerkers elke week weer een urenbriefje in of geven zij wekelijks via Whatsapp de uren door? Dat kan handiger! Als klant bij Verdo Payroll nemen we alle administratieve rompslomp van je over, ook de urenregistratie. Jouw medewerkers kunnen bij ons gebruik maken van het online urenregistratieplatform van Verdo Payroll, E-uur!

De oplossing voor urenverwerking: E-uur!

Sinds 2018 werkt Verdo Payroll met E-uur, een online urenregistratiesoftware waarmee medewerkers van jouw bedrijf wekelijks de urenbriefjes kunnen invullen. Deze urenbriefjes worden ingediend en komen bij jou terecht om deze te accorderen. Je blijft dus wel de controle houden! Naast het verwerken van de uren, kunnen er ook declaraties ingediend worden. Denk hier bijvoorbeeld aan een kilometervergoeding. Maar ook vindt de medewerker binnen e-UUR de loonstroken en jaaropgaves terug.

Wat kunnen Verdo Payroll en E-uur voor mij betekenen?

Ben je benieuwd hoe wij de services en software van Verdo Payroll in kunnen zetten voor jouw bedrijf? Bekijk dan onze uitleg over de werkwijze van Verdo Payroll of neem rechtstreeks contact met ons op! Samen kijken we graag naar een gepaste oplossing voor jouw bedrijf. Contact opnemen kan door te mailen naar info@verdopayroll.nl of door te bellen naar Mirjam: 06 51 70 80 63. Wil je meer weten over Verdo Payroll? Kijk voor meer informatie eens verder op de website.